Logo
Home Blog Ce inseamna blatul de ceramica aplicat meselor?

Ce inseamna blatul de ceramica aplicat meselor?

Afla mai multe informatii – TE SUNAM URGENT!   
Trimite nr de telefon si te sunam noi
 
 
 
 

Mesele din ceramică devin din ce în ce mai populare. Calitățile lor le-au transformat în adevărate piese de spectacol în bucătărie și sufragerie.

Care sunt atuurile unei mese ceramice? Iată o recenzie care trebuie să vă convingă.

 

Rezistență extraordinară

  • Rezistența la șocuri, tăieturi și zgârieturi: O masă ceramică este ideală pentru utilizarea zilnică și familială. Oferă confort deosebit și siguranță de a te bucura de o piesă de mobilier făcută până la urmă.
  • Rezistența la căldură și frig: covorașele și coșurile de masă sunt de prisos pe o masă ceramică. Puteți așeza farfuriile direct pe masă fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la daunele cauzate de căldură.
  • Insensibilitate la pete: O masă ceramică este foarte ușor de întreținut.

Mesele din ceramică sunt ușor de întreținut

O masă ceramică nu necesită întreținere restrictivă. Petele de vin, gem sau unsoare se curăță în mod rapid (cu săpun și apă și un burete sau perie).

Acizii domestici nu lasă nici urmă. Ceramica nu este doar un material ușor de curățat, ci este și igienică. Deoarece este neutru din punct de vedere al gustului și al mirosului, puteți pune mâncarea direct pe masa dvs. ceramică.

O multitudine de opțiuni de personalizare

Ceramica vine într-o gamă largă de culori și dimensiuni. Poate fi combinat cu toate stilurile interioare, în dining-room sau bucătărie și satisface nevoile fiecărei familii.

Mesele Terra Mob Prod pot fi folosite pentru tot felul de scopuri și poate găzdui  de la 6 - 12 persoane. De asemenea, este posibil să glisați scaune cu cotiere sub masă, ceea ce înseamnă că puteți avea o gamă largă de alegeri de scaune sau chiar fotolii!

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al articolului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai citit articolul?
Spune-ti parerea acordand o nota articolului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare