Logo

Cosul meu: 0 lei

Garantia Produselor

Home / Garantia Produselor
Categorii produse
Scaune ergonomice de birou
Mese extensibile Interior Design

Garantia Produselor

Returnarea produselor care sunt incadrate in intervalul de garantie este obligatia cumparatorului. Cumparatorul este obligat sa achite transportul de retur pentru aceste produse.

Majoritatea produselor comercializate de TERRA MOB PROD SRL fac parte din categoria obiectelor decorative, fragile iar garantia acestora este de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului, numai pentru clientii persoane fizice.

Avem rugamintea sa verificati continutul pachetului in prezenta reprezentatului firmei transportatoare.
Daca produsul este deteriorat va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul de transport si sa reclamati imediat acest fapt la adresa de e-mail contact@terramob.ro sau la numerele de telefon puse la dispoztie in cadrul magazinului online. 
Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, desfacut va rugam sa refuzati primirea acestuia. In caz contrar orice reclamatie ulterioara este declarata nula.
Daca constatati ulterior ca produsul este defect, va rugam sa ne contactati pe aceeasi adresa de e-mail contact@terramob.ro

sau pe numerele de telefon puse la dispozitie in cadrul website-ului.

Articole blog

Masa extensibila de dining

18.10.2020 | Mese Extensibile
Una dintre cele mai importante piese de mobilier din living este fara indoiala masa. In afara faptului...

Ce inseamna blatul de ceramica aplicat meselor?

13.10.2020 | Mese Extensibile
Mesele din ceramică devin din ce în ce mai populare. Calitățile lor le-au transformat în...
  BRAND-uri Produse  
Aboneaza-te la newsletter!
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.