Logo

Cosul meu: 0 lei

Politica de Retur

Home / Politica de Retur
Categorii produse
Scaune ergonomice de birou
Mese extensibile Interior Design

Politica de Retur

Daca, din diferite motive, nu sunteti multumit de produsele cumparate, le puteti returna in termen de 14 zile de la primirea coletului si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra; in ambele situatii clientul va trebui sa suporte contravaloarea taxei de curierat, folosind acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea.

Conform legislatiei in vigoare, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 14 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor" . Asadar, Dumneavoastra aveti dreptul sa ne notificati in scris ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Categoriile de produse care se exclud de la posibilitatea de returnare conform Ordonantei de Urgenta 34/2014 din 04.06.2014 articolul 16 punctul c. Furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar.

Returnarea produselor se poate face in urmatoarele conditii:

- produsele sa fie returnate in termenul de 14 zile de la primirea coletului

- produsele trebuie sa se afle in ambalajul original si nedeteriorate

- produsele sunt returnate pe cheltuiala clientului folosind acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea

- pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului de catre Terra Mob Prod SRL

Garantia produselor

 - Majoritatea produselor comercializate de Terra Mob Prod SRL fac parte din categoria obiectelor decorative, fragile iar garantia acestora este de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului, numai pentru clientii persoane fizice.

Articole blog

Masa extensibila de dining

18.10.2020 | Mese Extensibile
Una dintre cele mai importante piese de mobilier din living este fara indoiala masa. In afara faptului...

Ce inseamna blatul de ceramica aplicat meselor?

13.10.2020 | Mese Extensibile
Mesele din ceramică devin din ce în ce mai populare. Calitățile lor le-au transformat în...
  BRAND-uri Produse  
Aboneaza-te la newsletter!
Inchide
Ramai informat! Pentru a ne asigura ca regulile pe care le aplicam raman transparente pentru tine, te rugam sa parcurgi: Politica de confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si Politica de utilizare cookie-uri.